Domácí tatarka

Vyzkoušený recept na domácí tatarku. Pokud si dáte tuto domácí, jiná tatarská omáčka už vás prostě nebude těšit jako dřív.

10 minut

Ingredience

  • 2 sladkokyselé okurky
  • 1 menší cibule (šalotka)
  • 150 g majonézy (domácí)
  • 2 polévkové lžíce nálevu ze sladkokyselých okurek
  • sůl
  • pepř
  • půl lžičky hořčice (domácí)
  • 2 špetky cukru moučky

Postup

Okurky s cibulí nakrájíme na co nejmenší kostičky a smícháme s majonézou. Potřebnou konzistenci získáme přidáním nálevu z okurek – stačí málo.

Přidáme hořčici, pepř, promícháme a podle chuti ještě po špetkách sůl a cukr.

Vše promícháme a domácí tatarská omáčka je hotová.

Líbí se vám "Domácí tatarka"?



Komentáře