Pečená červená řepa v alobalu

Vyzkoušený recept na pečenou červenou řepu v alobalu. Upečeme ji v celku a to je vlastně skoro vše. Recept podle Pohlreicha? To nevíme.

135 minut

Ingredience

Červenou řepu v libovolném množství, ale hlavně v celku, opláchneme a důkladně zabalíme v alobalu.

Naskládáme na plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 220 °C po dobu 120 minut.

Upečené a rozbalené červené řepy propíchneme na pár místech vidličkou – měly by mít slupku jako pečené brambory.

Oloupeme slupku, nakrájíme na tenké plátky 0,5 – 1 cm a podle chuti jen pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

Nepodařilo se zjistit, zda-li je tento recept podle Pohlreicha, ale rozhodně je vynikající a takto připravená červená řepa vám bude zaručeně chutnat.

Líbí se vám "Pečená červená řepa v alobalu"?



Komentáře