Šlehačkové rohlíčky

Vyzkoušený recept na šlehačkové rohlíčky s náplní podle vaší volby. Šlehačkové cukroví je delikatesa, takže zkuste tyto rohlíčky a nebudete litovat.

45 minut, 64 rohlíčků

Ingredience

Postup

Všechny ingredience společně promícháme a vypracujeme šlehačkové těsto, ze kterého uděláme bochánek a rozdělíme jej na 8 stejných dílů.

Každý díl vyválíme na kulatou placku a rozdělíme ji na 8 stejných dílů – trojúhelníků. Na každý dáme na jeho širší straně povidla, nebo náplň, zahneme okraje okolo náplně, aby nám nevytekla, a zabalíme.

Zamotané rohlíčky skládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme je v předem vyhřáté troubě na 180 °C po dobu 20 minut.

Líbí se vám "Šlehačkové rohlíčky"?



Komentáře